Om Printgroup Nordic AB

Vår historia

Vår första e-handel öppnade upp 2007 med Rollup-Kungen.se. Med låga priser och snabba leveranstider växte vi snabbt i branschen. Växte gjorde även vårt utbud, från att bara varit fokuserade på rolluper utökades sortimentet succesivt till att omfatta det mesta inom print till event och mässa.

2014 flyttade vi till en större lokal som var bättre anpassad efter våra behov. Vi fortsatte att växa och hösten 2019 förvärvade vi Trycka.se och den utländska motsvarigheten Printlit. Dessa varumärken har vi vidareutvecklat sedan dess med nya hemsidor och större utbud.

Med det nya förvärvet ökade produktionen och 2020 flyttade vi till ännu större lokaler. Här befinner vi oss än idag och här finns bra möjligheter att optimera och utöka verksamheten.

Trovärdighet

Vi garanterar prisvärda produkter från vår svenska produktion. Vår målsättning är att kunderna ska känna sig trygga med bemötande, produkt, pris och leverans.

Servicemedvetenhet

Vi vill erbjuda lösningar som motsvarar kundens förväntningar och behov. För oss är god service något som går hand i hand med nöjda kunder.

Engagemang

Med vår personal som den viktigaste tillgången vill vi finnas här för våra kunder. Vi vill jobba långsiktigt, både när det gäller relationer och vår miljö.